Szanowni Koledzy
      Szanowne Koleżanki

Górnośląskie Stowarzyszenie Ośrodków Szkolenia wraz z Polską Federacją Stowarzyszeń Szkół Kierowców oraz Stowarzyszenie Instruktorów i Ośrodków Szkolenia Kierowców w Sieradzu mają przyjemność zaprosić na   II Ogólnopolski Zlot Motocyklowy Instruktorów i Egzaminatorów Uniejów 2018.

Zlot odbędzie w dniach 14-15 września w Gościńcu nad Wartą w Uniejowie ul. Sienkiewicza 137.
W zlocie może wziąć udział każdy instruktor, wykładowca oraz egzaminator wraz z osobą towarzyszacą niezależnie czy jeździ motocyklem czy samochodem i niezależnie od kategorii posiadanych uprawnień.
Koszt udziału w zlocie wynosi 200 PLN. W cenie: nocleg w pokoju dwu, trzy lub cztero osobowym, wyżywienie ( przywitalne coś ciepłego, kolacja przy ognisku, śniadanie, pożegnalne coś ciepłego na drogę), w piątek wizyta w termach, w sobotę przejazd do Archikolegiaty w Tumie msza i poświęcenie pojazdów, pamiątki.

Program zlotu:

Piątek
        Przyjazd i zakwaterowanie 13:00 - 15:00
        Oficjalne otwarcie zlotu 15:00
        Przejazd do term i pobyt w termach 15:30 - 18:30
        Kolacja - ognisko 19:00 -?

Sobota
        Śniadanie - 8:00 - 10:00
        Wyjazd do Tumu - 10:15
        Powrót i ciepły posiłek - 13:00
        Pożegnanie i wykwaterowanie 13:30 - 14:00

Bliższych informacji udzielają : Grzegorz Łapeta - 604 482 820 oraz Piotr Drapa - 602 251 442

Prosimy o przesłanie drogą mailową ( Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.) zgłoszenia ( do pobrania ze strony www.gsos.pl ) oraz o wpłatę kwoty 200 PLN na konto GSOS w mbank nr 12 1140 2004 0000 3802 7783 5594. Po dokonaniu wpłaty zostanie wysłane potwierdzenie uczestnictwa w zlocie.   Termin zgłoszeń upływa dnia 10 września.  Wszystkich zainteresowanych serdecznie zapraszamy.

W imieniu GSOS
Przewodniczący zarządu